Do. 26-4: Hart van Oranje

Gouda – Het is bijna zover! We dansen en springen op 26 april allemaal het dak eraf op de Goudse Markt tijdens Hart van Oranje. Dus leg je oranje shirt en de schmink maar alvast klaar. Het belooft een feestje met veel uiteenlopende artiesten te worden. Voor iedereen is er wel wat.

De avond wordt om 17.00 uur afgetrapt door Cookhouse. Een muzikaal singer- songwriter duo. Je kan genieten van de soulvolle klanken en de opzwepende folky sound. Een paar uurtjes later kunnen alle twintigers meezingen met hun jeugdklassiekers van Yes-R. Later op de avond krijgt iedereen de kans om zijn stem laten horen. We kunnen dan allemaal meezingen met Jason Bouwman en alle oer-Hollandse muziek.

GoudaFM is erbij

Niet alleen jij bent erbij deze avond, maar ook de radiodj’s van GoudaFM zijn van de partij. Ben je benieuwd naar het verhaal van alle artiesten? Of heb je niet zoveel zin in een hoop drukte maar wil je er toch bij zijn? Zet dan je radio aan op GoudaFM en luister vanaf je bank mee. De vier radiodj’s brengen de gezelligheid via de speakers zo vanaf de Markt bij jou de woonkamer binnen.

Een knallend fuifje

Net als voorafgaande jaren is het festival gratis en kan je naast alle optredens genieten van een ruim culinair aanbod. Drankjes zijn te halen bij een van de drie bars of bij een van de vier horeca gelegenheden. Er wordt dit jaar gebruik gemaakt van munten en herbruikbare cups. Geen overvloed aan plasticbekertjes op de grond maar voor 0,5 munt een eigen cup. Laten we er dus een goed feestje van maken of zoals Jody Bernal zei, “Een knallend fuifje!”

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl

26-04-2018 14:33