Do.26-11: Goudse klimaattop

GroenLinks Gouda organiseert op donderdag 26 november vanaf 20.30 uur de Goudse klimaattop onder het motto: Het Groene Hart blijft boven water, samen maken wij dat mogelijk!

Belangstellenden zijn van harte welkom in het Best Western City Plus Hotel Gouda, Hoge Gouwe 201 in Gouda. Vanaf 20.00 uur staat de koffie en thee klaar.

Volgende maand vindt in Parijs de VN Klimaattop plaats waarbij afspraken worden gemaakt om de uitstoot van broeikasgas te verminderen en de opwarming van de aarde zoveel mogelijk te beperken. Maar het is niet alleen aan de wereldleiders om de koppen bij elkaar te steken. In Gouda en in het Groene Hart kunnen wij zelf ook aan de slag gaan om ook op de lange termijn droge voeten te houden.

De avond wordt ingeleid door Hilde Niezen, wethouder Duurzaamheid in Gouda, HalvardJan Hettema, PvdA/GroenLinks-raadslid in Waddinxveen en Michel Klijmij–van der Laan, fractievoorzitter van GroenLinks in Gouda. Zij vertellen ons welke stappen in Gouda en omstreken op dit gebied al zijn gezet. Nadat ons een spiegel is voorgehouden door stand-up comedian Jacob Spoelstra, gaan we met elkaar bedenken hoe we samen verdere stappen kunnen maken. Het Groene Hart heeft toekomst!

Vanwege de logistiek is het handig om zich vooraf op te geven voor deze avond. Dat kan door een mailtje te sturen naar secretaris@groenlinksgouda.nl.