Do. 26-09: Concordia Filmavond: Bohemian Rhapsody

Donderdag 26 september is er weer een Concordia Filmavond in Theater Concordia Haastrecht met dit keer de film ‘Bohemian Rhapsody’. 

Bohemian Rhapsody volgt het verhaal van de Britse band Queen met de legendarische leadzanger Freddie Mercury als middelpunt (bekroond met een Oscar voor hoofdrolspeler Rami Malek). Velen noemen dit de beste film ooit! Je moet hem gezien hebben.

Fans opgelet: 12 oktober Queen-tribute in Concordia!

Freddie Mercury is een legende en jong en oud genieten nog dagelijks van zijn muziek. Wie kent niet ‘Killer Queen’, ‘Radio Ga Ga’, ‘Barcelona’? De band is in 1970 opgericht en de hits volgden elkaar in snel tempo op. In de film zorgt dat voor een riante dosis rock-’n-roll. Freddie Mercury-vertolker Malek wisselt eigen zang af met playback. Hij kreeg een Oscar voor zijn rol.

Concordia Filmavond begint donderdag 26 september om 20.15 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (à € 8,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl , te koop in Grand Café Concordia en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

26-09-2019 09:00