Do. 24-11: Zesentwintig nieuwe woningen Westergouwe in verkoop

Op donderdag 24 november 17.00 – 20.00 uur start de woningverkoop van 26 nieuwe woningen op Eiland 1 te Westergouwe. VOF Westergouwe, de combinatie van VolkerWessels Vastgoed en Heijmans, is de ontwikkelaar van de woningen. De woningen gaan in verkoop in het Infocentrum Westergouwe, Provincialeweg 10 te Gouda.
Deze woningen bieden u de unieke kans te wonen op een Eiland, in een groene waterrijke omgeving.
Concreet gaat het om Texellaan II met 14 eengezinswoningen en een blok drie-onder-één-kap woningen met tuinen op het zuidwesten. Daarnaast Schoklandplantsoen II met drie blokken drie-onder-één-kap woningen met vrij uitzicht aan de voorzijde op het groen. Van deze woningen zijn de tuinen zo diep dat u ‘s avonds ook heerlijk in het zonnetje kunt zitten. Kijk voor meer informatie op westergouwe.nl.

Infocentrum ook zaterdags open
Vanaf 26 november is het Infocentrum Westergouwe ook open op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. U kunt hier terecht met al uw vragen over kopen, huren of een vrije kavel in Westergouwe. Door de weeks zijn de openingstijden van 09.00 – 16.00 uur. Entree via de rotonde bij Westergouwe, u kunt parkeren naast het Infocentrum.
Westergouwe, de nieuwe wijk van Gouda, wordt de groenste en meest waterrijke nieuwbouwwijk van de randstad. De wijk ligt op fietsafstand van de historische binnenstad van Gouda, is centraal gelegen en goed bereikbaar.