Do. 23-02: Bring Your Own Seat to Concordia-bios

In je eigen stoel kijken naar Spectre

Wegens succes geprolongeerd: Theater Concordia organiseert donderdag 23 februari de derde ‘BYOS’-filmavond. BYOS staat voor Bring Your Own Seat. Bezoekers kunnen deze avond vanuit hun eigen luie stoel de James Bond film Spectre bekijken. Kom ook met jouw ‘chille’ fauteuil, je eigen luie stoel of een kamervullende plofbank naar de BYOS-filmavond! Maar heb je geen zin om met je eigen meubilair te slepen: de Concordia stoelen staan er ook.

Over de film
Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de verschrikkelijke waarheid achter Spectre. Sam Mendes is terug als regisseur van Spectre en Daniel Craig is voor de vierde keer als 007 te zien. Spectre is geproduceerd door Michael G. Wilson en Barbara Broccoli. Het scenario is geschreven door John Logan, Neal Purvis en Robert Wade.

Advertisements

De film Spectre (2015) begint donderdag 23 februari om 20.15 uur. Er is een beperkt aantal BYOS-plaatsen beschikbaar. Er zijn ook Concordia stoelen aanwezig. Spectre draait in Concordia op groot scherm. Minimum leeftijd is 12 jaar. Kaarten (à € 7,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

www.theaterconcordia.nl