Do.22-10: Bibelebonz activiteiten in de herfstvakantie

Basisschoolkinderen in Gouda hebben vanaf 19 oktober herfstvakantie. Buitenschoolse opvang Bibelebonz heeft voor deze vakantieweek een leuk programma georganiseerd. Er worden veel verschillende activiteiten aangeboden.

Buitenschoolse opvang Bibelebonz is de hele week geopend van ’s morgens 7.00 tot ’s middags 18.15 uur.
Voor iedere groep is een apart programma samengesteld.

MiniBonz
Het is vandaag SPINNENDAG op de MiniBonz! Er komt een mevrouw van Exotus Serpenti met hele grote spinnen. Echte helden mogen er een aaien, maar dat hoeft niet hoor. We gaan ook een snoepspin maken, en die mag je natuurlijk opeten.
MiddenBonz
De Speelboerderij in Zoetermeer is een ontzettend leuke speelplek, waar je hutten kunt bouwen en lekker met zand kunt spelen. We gaan er met de bus heen, en jij hebt natuurlijk kleren aan die heel erg vies mogen worden.
MegaBonz en TienerBonz
Tot en met groep 5: Stef heeft een leuk sportprogramma voor jou samengesteld. We gaan rennen, springen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan! Sportspullen mee dus. We sporten in de gymzaal aan de A.G. de Vrijestraat, en daar lopen we naartoe.
Groep 6 t/m 8: Zonder duik in het zwembad is een vakantie op Bibelebonz niet af! Daarom gaan we vandaag lekker naar zwembad de Sniep in Waddinxveen. We reizen met de bus.