Do.22-09: AMNESTY INTERNATIONAL IN HET FILMHUIS

Eind september is weer het jaarlijkse filmprogramma van Amnesty Gouda in het Filmhuis. Dit jaar draait Amnesty Gouda op 22, 24 en 26 september de film Dukhtar, een Pakistaanse film van Afia Nathaniel.

Een prachtig drama over een moeder die met haar 10-jarige dochter vlucht om uithuwelijking te voorkomen.
Rondom de film geeft Amnesty Gouda informatie over haar activiteiten. De voorstelling van donderdag 22 september wordt ingeleid door een (Engelstalige) lezing van Margaret Kernan, medewerkster van de Leidse organisatie International Child Development Initiatives.

De film wordt ook vertoond op zaterdag 24 en maandag 26 september. Informatie over de vertoning van de film kunt u vinden op www.gouda.amnesty.nl/dukhtar. Kaarten zijn te reserveren via de website van Filmhuis Gouda of via 0182 522 200

Advertisements

Amnesty Gouda is onderdeel van Amnesty International, een onafhankelijke wereldwijde beweging van zeven miljoen mensen in meer dan 150 landen, die zich inzet voor slachtoffers van schendingen van mensenrechten. Er zijn diverse activiteiten: gastlessen op basisscholen, schrijfacties voor politieke gevangenen, collecte, voorlichting, etc.
Voor meer informatie zie: www.gouda.amnesty.nl.