Do. 21-9: Workshop ‘Solliciteren of starten als ondernemer’

Gouda – Op 21 september is weer het ontslagcafé in Het kantoor van nu, een inloopcafé van 19.00 tot 21 uur, waar een team van loopbaan- en juridische professionals een luisterend oor en advies bieden aan mensen met vragen over werk, ontslag en outplacement.

Om 19.30 uur is er een workshop waar men zich voor kan aanmelden. ‘Solliciteren of starten als ondernemer’. Veel mensen overwegen of ze ander werk zullen gaan zoeken in loondienst of liever gaan starten als zelfstandig ondernemer.

In een interactieve workshop zet loopbaancoach Anke Meerding op 21 september 19.30 uur op de Peperstraat 20 de voor- en nadelen op een rijtje en geef tips hoe je deze afweging kunt maken. Ook komt aan de orde welke competenties je nodig hebt om als ondernemer te werken en hoe je die bij jezelf kunt testen. En hoe je creatief kunt omgaan met jezelf en het vinden van een gat in de markt.

Advertisements

Heb je zin om mee te doen met deze workshop? Meld je aan via http://hetkantoorvannu.nl/ontslagcafe/ en schuif vrijblijvend aan!