Do. 21-6: Rainbow Night Skate, skatetocht door Gouda

Gouda – De allereerste Pride-Roll van Nederland! In 2018 is Gouda Roze Hoofdstad van Nederland. Daarom organiseert belangenvereniging Gouda Roze een gezellige skatetocht door Gouda, van circa 13 kilometer, om de diversiteit van de stad te vieren én te laten zien. Iedereen vanaf dertien jaar is welkom om mee te skaten, ook de minder geoefende skater kan mee doen.

Verzamelen vanaf 19.00 uur bij So What, met om 19.30 uur de start. De muziekwagen zorgt voor muzikale begeleiding. Tijdens een korte pauze zorgt Vitamine & Zo voor een gezonde impuls. Na afloop is er een afterparty op het terrein van So What. Samen zorgen we voor een kleurrijke stoet door de stad. Dresscode: vrolijke kleuren, felle kleuren, alle kleuren van de regenboog.

Dankzij een financiële bijdrage van GoudApot en het Bob Angelo Fonds is de deelname gratis. Er is echter beperkt plaats voor deelnemers. Deelnemen kan alleen met geldig startbewijs waarbij geldt: op = op. Daarnaast hanteren we veiligheidsregels welke opgevolgd dienen te worden. Deze staan vermeldt op het startbewijs.
Bestel hier je startbewijs: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-rainbow-night-skate-summer-edition-46406249341

Advertisements

http://www.goudaroze.nl/nieuws/05-06-2018/rainbow-night-skate-summer-edition

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

21-06-2018 11:16