Do. 21-12: Concordia Filmavond met ‘Down to Earth’

Haastrecht – Donderdag 21 december draait tijdens de Concordia Filmavond in Haastrecht de inspirerende film ‘Down to Earth’. Een spiegel voor de mensheid, een aangrijpende en tijdige reflectie op onze geciviliseerde wereld. De film nodigt ons uit om de wereld te zien door de ogen van de Keepers of the Earth.

Op zoek naar een nieuw perspectief en zingeving leefden Rolf Winters en Renata Heinen met hun kinderen vier jaar in Noord-Amerika samen met een Indianenstam. Daar ontstond het idee om de wijsheid van de stamoudsten op film vast te leggen. Het gezin trok daarop een jaar rond de wereld op zoek naar de verborgen Wisdom Keepers en leefden bij verschillende volksstammen op zes continenten. Down to Earth is zowel een wake-up call als een heropleving van hoop voor onze toekomstige wereld.

Nadat de film was gelanceerd, begon het publiek om begeleiding in hun zoektocht te vragen om opnieuw verbinding te maken. Vandaar dat deze film ook in Theater Concordia wordt ingeleid door Stichting Down to Earth. En na afloop is er tijd om over de inhoud en de betekenis na te praten.

Advertisements

Concordia Filmavond begint donderdag 21 december om 20.15 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (à 8 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia, te koop bij Primera Herman Kok (Markt Gouda) en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).