Do.21-05: Training Projectmanagement

Op donderdag 21 mei 2015 organiseert JCI Gouda in samenwerking met Triomph de training Agile/ Scrum Projectmanagement. Scrum stopt de verspilling die veroorzaakt wordt door overwerken en multitasking. Zoals bij veel JCI evenementen wordt een deel van de opbrengst de avond geschonken aan een goed doel. Ditmaal het Hospice Midden-Holland.

“Scrum is een zeer eenvoudige en extreem effectieve manier van werken waarmee de effectiviteit en productiviteit wordt gemaximaliseerd.” verteld Sjoerd de Vries trainer van Triomph en lid van JCI Gouda, “Deze werkwijze haalt het beste in mensen en teams naar boven en maximaliseert hun productiviteit.”

Triomph verleent haar bijdrage aan deze avond kosteloos waardoor de training tegen zeer lage kosten kan worden aangeboden. Een deel van de opbrengst van de avond gaat naar het goede doel waar JCI Gouda zich in 2015 voor inzet: het Hospice Midden-Holland.

Advertisements

Kennismaken met Scrum en JCI Gouda?
Kom dan op donderdag 21 mei naar de training Learn & Connect: Scrum! in het Best Western Hotel Gouda. Deelname bedraagt € 20,00 per persoon. De avond start om 19:00 uur en duurt tot ca. 22:30 uur. Na de training is het tijd voor Connect! tijdens de netwerkborrel in de lounge van het hotel.

Deelnemen
Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar training@jcigouda.nl o.v.v. uw naam, organisatie, “Training Scrum” en het aantal personen. Er is een beperkt aantal deelnemers mogelijk en deelname wordt toegewezen op volgorde aanmelding en betaling.

Over JCI Gouda
Learn & Connect: Scrum! is een initiatief van JCI Gouda, een club van jonge ondernemende mensen tussen de 23 en 40 jaar die wonen en/of werken in Gouda en omgeving. Bezoek voor meer informatie www.jcigouda.nl