Do. 20-9: Docu’s & Drinks: Living the Change in Het Vijfde Huis

Gouda – De documentaire ‘Living the Change’, door Happen Films, onderzoekt oplossingen voor de wereldwijde crisis waar we vandaag voor staan – oplossingen waar we allemaal deel van kunnen uitmaken – door de inspirerende verhalen van mensen die baanbrekend zijn in hun eigen leven en in hun gemeenschap om op een duurzame en regeneratieve manier te leven.

Onze gast vandaag: MAX de CORTE a.k.a MOESTUINMAN, Nederlandse permacultuurexpert die de ins en outs kent van voedselboscultuur, stadslandbouw, eetbare en / of ecologische projectontwikkeling & implementatie en nog veel meer.

Thema van deze avond: Leven in overvloed. Samen met onze host: Het Vijfde Huis en Max de Corte, krijg je de kans om vragen te stellen, workshop-stijl te spelen, geïnspireerd te raken en oplossingen te vinden die hier en nu van toepassing zijn.

Doe mee, communiceer, laat je inspireren en DOE!
Bij uw ticket inbegrepen: Fiets- en auto parkeren, koffie, thee, sap en een kleine snack. Voorgestelde bijdrage: Om ons te helpen deze stimulerende avonden te creëren, vragen we om uw bijdrage. 15 euro zal ons helpen sommige kosten te dekken en meer inspirerende avonden te creëren.
Ondersteuning: Maak je geen zorgen als onze gevraagde bijdrage niet haalbaar is voor je. Wij zijn in staat om je een oplossing te bieden, met dank aan de stichting. Stuur een bericht naar donate@inspiredbyinspiration.org.
Aanmelden voor deze avond kan via http://www.inspiredbyinspiration.org/nl/event/docus-drinks-living-the-change/

Deuren open vanaf 19.30 uur, de film start om 20.00 uur. Er is pauze van 20.45 tot 21.00 uur en de tweede helft van de avond duurt van 21.00 tot 21.45 uur. Daarna is er interactie / co-creatie tot 23.00 uur.

Dit is een co-creatie evenement van st iNSPIRED by iNSPIRATION en Het Vijfde Huis.

EXTRA: We geven twee kaartjes weg aan degenen met de beste motivaties. Deel hem op Facebook met #docsndrinks of op deze evenementen pagina. Motivaties delen t/m 18 september.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl
20-09-2018 10:44