Do. 18-05: Bijeenkomst voor ouderen over digitale hulpmiddelen

Het Sociaal Team Gouda organiseert op donderdag 18 mei een themabijeenkomst voor ouderen. Die gaat over digitale hulpmiddelen. Ouderen die meer willen weten over het gebruik van bijvoorbeeld een tablet zijn tussen 14.00 en 16.00 uur welkom bij SamSam, Bleulandweg 1c in Gouda. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Gebruikt u nog geen tablet en bent u benieuwd waarom het gebruik van een tablet leuk, handig en nuttig voor u kan zijn? Kom dan naar de bijeenkomst. De presentatie wordt verzorgd door Gerard Rademakers. Hij is vrijwilliger van Stichting Seniorenplatform Gouda en geeft trainingen in het gebruik van de tablet.

Themabijeenkomsten
Sociaal Team Gouda organiseert iedere derde donderdag van de maand een themabijeenkomst voor ouderen. De onderwerpen zijn zeer uiteenlopend en sluiten aan op de behoeften van de ouderen. Ze gaan bijvoorbeeld over voeding, verzekeringen of mantelzorg. De bijeenkomsten zijn tegelijkertijd een laagdrempelige manier om met andere ouderen in contact te komen en samen te zijn. Houd voor de data van de verschillende bijeenkomsten de agenda in de gaten op www.sociaalteamgouda.nl.

Advertisements

Sociaal Team Gouda (volwassen)
Volwassen inwoners van Gouda kunnen bij Sociaal Team Gouda terecht wanneer zij behoefte hebben aan ondersteuning. Zij kunnen bij het team terecht met alle vragen waar ze in het dagelijks leven tegenaan loopt. Bijvoorbeeld over werk, inkomsten, wonen, zorg, gezondheid, mantelzorg, dagbesteding of je relatie. Het Sociaal Team Gouda (volwassenen) werkt net als het CJG/Sociaal Team Jeugd gebiedsgericht in Gouda Noord, Oost en West. Kijk voor meer informatie www.sociaalteamgouda.nl.