Do.18-02: Simon & Garfunkel Tribute in Theater Concordia

Donderdag 18 februari brengen Dennis Kolen en Jop Wijlacker uit Gouda hun eerbetoon aan het legendarische duo Simon & Garfunkel in Theater Concordia. Een feest der herkenning met de vertolking van de grootste hits van het beroemde tweetal. En als special guest komt Pip Alblas mee!

Vlak nadat Paul Simon op een koude Sinterklaaskoopavond in 1965 in z’n eentje optrad in de Waag Taverne in Haarlem voor een publiek van slechts zeventien man, werd hij gebeld door zijn vriend Art Garfunkel. Of hij met spoed wilde terugkeren naar Amerika want n van de liedjes die hij met Art had gemaakt, was opeens een hit. Simon & Garfunkel traden in hun beginjaren op met alleen een gitaar en twee microfoons. Door hun harmonieuze stemmen, sfeervolle melodieën en diepgaande teksten ontstond er zelfs in de grootste, prestigieuze zalen een intieme en intense sfeer.

Dennis Kolen en Jop Wijlacker halen hun jeugdherinneringen op met de mooiste Simon & Garfunkel songs; van het ingetogen Sound of Silence, Scarbourough Fair en Homeward Bound tot het gezellig meezingen met Mrs Robinson, The Boxer en Cecilia. De liedjes worden afgewisseld met spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen. Momenten van bezinning maar ook vrolijk meezingen. Dennis en Jop hebben met hun Simon & Garfunkel Acoustic optreden al menig huiskamer Nederland en België doen verrassen.

The Simon & Garfunkel Tribute begint donderdag 18 februari om 20.15 uur. Kaarten (à € 15,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl of te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur.