Do. 17-5: Patricia Snel bij Boekhandel Verkaaik

Gouda – De ‘Expat Exit’ is een beklemmende thriller over vrijheid, liefde en innerlijke kracht. Op donderdag 17 mei komt de in Gouda geboren Patricia Snel naar Boekhandel Verkaaik om te vertellen over haar nieuwste boek. Met ‘Expat Exit’ keert Patricia Snel terug naar de wereld van haar bestseller De expat. Als geen ander toont Snel zowel de exotische als de duistere kanten van het jetsetbestaan.

Elisa leidt een heerlijk leven op Curaçao. Zon, zee, strand, lieve vriendinnen, een carrièreman en haar fantastische zoon Sam. Maar dan slaat het noodlot toe. Haar man verlaat haar voor een ander en eist de volledige voogdij over hun zoon op. Gevangen op het eiland probeert Elisa haar leven weer op de rails te krijgen.

Na een ernstig bootongeluk, waarbij het vriendje van Sam zwaargewond raakt, wordt Elisa verantwoordelijk gehouden, lijkt alle hoop verloren. Ze belandt in een strijd om drugs en geld. Elisa zal haar leven moeten riskeren om haar kind terug te krijgen en te ontsnappen aan de wurggreep van het criminele milieu. Het paradijs lijkt verder weg dan ooit.

Advertisements
Voor uw agenda:

Activiteit: Patricia Snel over ‘Expat Exit’
Datum: Donderdagavond 17 mei 2018
Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur
Kosten: 2,50 euro (incl. consumptie)
Aanmelden: via info@boekhandelverkaaik.nl

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

17-05-2018 13:04