Do. 17-01: Wat doe jij en wat doe ik? Samen kunnen we Goverwelle nog mooier maken

De Stichting Gouwe Dialoog en het Wijkteam Goverwelle nodigt verschillende organisaties, actieve bewonersgroepen en alle overige belangstellenden uit om deel te nemen aan de bijeenkomst “Samen met elkaar, verbinden door dialoog”.

De verschillende organisaties en groepen kunnen d.m.v. een korte introductie zichzelf beschrijven zodat duidelijk wordt wie zij zijn, wat zij doen in de wijk en hoe wij elkaar kunnen versterken.

Door met elkaar samen te (gaan) werken, van elkaar te leren, naar elkaar te luisteren en met elkaar in dialoog te gaan, ontstaat saamhorigheid in de wijk. Zo kan er een exclusief netwerk ontstaan van maatschappelijke betrokkenheid in het belang van de bewoners van Goverwelle. Kom dus ook op 17 januari.

Gaat u samen met ons die uitdaging aan? Meldt u zich dan aan voor deze ontmoetingsavond via gouwedialoog@outlook.com , onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer.

De organisatoren zien u graag op de 17e januari in De Irishof in Goverwelle.

Datum: 17 januari 2019

Locatie: De Irishof (grote zaal)

Middenmolenplein 266

2807 GV Gouda

Aanvang: 20.00 uur

Voor nadere informatie kunt u desgewenst contact opnemen met de voorzitter van het wijkteam, de heer René van der Broek, telefoonnummer: 0636208802.

17-01-2019 09:00

Advertisements