Do. 16-8: Dreumesochtend en workshop schatkist of juwelenkist

Gouda – Voor de allerkleinsten organiseert kinderboerderij De Goudse Hofsteden een uurtje (10.30 tot 11.30 uur) dierenknuffelen en ‘meehelpen’. De kinderen (tot 4 jaar) gaan samen met papa, mama, opa of oma kleine dieren knuffelen in de knuffelhoek en helpen met het voeren van de dieren. Dit onder begeleiding van een dierverzorger. Daarna maken ze een klein en eenvoudig knutseltje. De bijdrage voor deze activiteit bedraagt 3,50 euro.

Tussen 11.00 en 15.00 uur wordt de workshop schatkist of juwelenkist gegeven. Maak een prachtige juwelenkist voor al je sieraden of een schatkist voor je geld of ‘schatten’. De materialen die je kunt gebruiken zijn: verf, foam klei, glitterstenen, spiegelkarton, lint, glitters wiebeloogjes, kraaltjes, zand en schelpen. De bijdrage in de kosten is 5,95 euro inclusief ranja en iets lekkers.

In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Tijdens de vakantie zijn we ook op maandag geopend. Ook kunnen kinderen dagelijks in de Deel komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden. Thuis gaan eten is niet nodig, op de boerderij kan ook gegeten worden, vers belegde broodjes, pannenkoeken, poffertjes en veel meer!

Dagelijks

In de deel is een aquarium iets anders ingericht dan normaal. Kom kijken en doe mee met de leuke quiz en wie weet win jij een leuk prijsje. Om de twee weken verandert de opdracht. Deelname is gratis.

Voor meer informatie en opgeven bel naar 0182-5142 19 of mail naar sandra@kinderboerderijgouda.nl. Zie ook www.kinderboerderijgouda.nl

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

16-08-2018 12:06

Advertisements