Do. 16-05: Cursus Met Lef!

Op donderdag 16 mei 2019 start in Alphen aan den Rijn de cursus Met Lef! Deze cursus is bedoeld voor mensen die zich angstig en gespannen voelen in het contact met anderen en willen leren om deze klachten te verminderen. 

Elke dag komt u mensen tegen. Op het werk, in de supermarkt of op een verjaardag; familieleden, vrienden, kennissen en totale vreemden. Sommige mensen zijn vaak angstig, gespannen en onzeker in deze contacten met anderen. Dit wordt ook wel omschreven als verlegenheid of ‘sociale angst’. Het voeren van een gesprek of het geven van een mening kan dan heel lastig zijn. En het kan heel aantrekkelijk worden om situaties waarin u ‘sociaal moet doen’, zoals verjaardagen of vergaderingen, zoveel mogelijk te vermijden. Herkent u zich hierin? Misschien is de cursus ‘Met lef!’ dan iets voor u.

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 15.00 tot 17.00 uur en vindt plaats bij GGZ Rivierduinen, Noorderkeerkring 20 in Alphen aan den Rijn. Deze locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Advertisements

Voor deze cursus wordt alleen een kleine bijdrage voor materiaalkosten gevraagd. 

Voor informatie en aanmelden, kijk op www.rivierduinen.nl/agenda, bel 071 890 88 88 (afdeling preventie) of mail naar preventie@rivierduinen.nl. 

Op www.rivierduinen.nl/agenda staat ook meer informatie over de voorlichtingsavonden en cursussen bij GGZ Rivierduinen.

16-05-2019 09:00