Do.14 t-m Zo.17/07: Musical4-daagse MOORDRECHT

De wandel- en zwem 4-daagse kennen we nu wel. Wat zou er gebeuren als zang, dans en spel in een 4-daagse samen komt? Jazeker, de Musical4-daagse. Van 14 t/m 17 Juli in Basisschool St. Jozefschool te Moordrecht. Aanmelden kan tot 25 juni.

De Musical4-daagse is een begrip. In ’15 en’16 hebben totaal over de 100 jongeren en volwassenen vier dagen lang in o.a. Alkmaar, Egmond, Amsterdam en Haarlem naar een voorstelling toe gewerkt. Vrienden en familie konden als een daadwerkelijk publiek komen kijken.

Caroline Leardini en Jeroen Heiliegers zijn beide theaterdocent bij MuziekTheaterLab en hebben dit totaal nieuwe concept ontwikkeld. De Musical4-daagse geeft kinderen en volwassenen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie een intensieve musicaltraining te volgen. Met iedere groep zetten Caroline en Jeroen binnen vier dagen een musical in de spotlight. Leardini: “Er is geen ervaring vereist om je te kunnen aanmelden. Alleen plezier voor het zingen, dansen of acteren!”

Advertisements

In de zomervakantie zal de Musical4-daagse weer in Breukelen worden gehouden. Hanne Engel (6); het was super leuk om met de Musical4-daagse mee te doen. Vooral het oefenen en het echte optreden waren heel leuk! Ik doe deze keer zeker weer mee” ,aldus Hanne Engel.

Op de Facebook pagina van MuziekTheaterLab staan foto’s en video’s om een indruk te krijgen van de afgelopen Musical4-daagse. Inschrijven kan tot 25 juni er is beperkt plaats! Meer informatie is te vinden op www.muziektheaterlab.nl/musical4-daagse