Do. 14-12: Kerstmarkt activiteitencentrum De Schakel

Moordrecht – Dit jaar organiseert activiteitencentrum De Schakel wederom een kerstmarkt. Deze wordt gehouden op donderdag 14 december aan het Oosteinde 27 in Moordrecht, van 18.00 tot 21.00 uur.

In en om het gebouw vinden diverse activiteiten plaats. Centraal staat de verkoop van (kerst)producten die gemaakt zijn door de cliënten van activiteitencentrum De Schakel en andere activiteitencentra van de Gemiva-SVG Groep in de regio. Tijdens de markt verkopen zij deze producten en demonstreren zij de diverse technieken die zij gebruiken bij het maken van de producten. Verder worden er weer heerlijke oliebollen gebakken en zijn er warme dranken. Dit alles onder het genot van live optredens. Natuurlijk ontbreekt de Kerstman ook niet.

Mede dankzij de grote inzet van vrijwilligers, ouders en bedrijven kan deze kerstmarkt op deze manier plaatsvinden.

Advertisements

Activiteitencentrum De Schakel is één van de activiteitencentra van de Gemiva-SVG Groep waar mensen met een verstandelijke handicap werken in hun eigen tempo. In het activiteitencentrum zijn zij actief in verschillende groepen zoals de tuingroep, de papiergroep, keramiek groep, administratiegroep en kantinegroep. Tevens biedt De Schakel dagopvang in De Huiskamer aan ouderen met een WMO-beschikking.