Do.14-04: Concordia Filmavond: Im Labyrinth des Schweigens

Donderdag 14 april draait de drama / speelfilm ‘Im Labyrinth Des Schweigens’ tijdens de Concordia Filmavond. Im Labyrinth des Schweigens is een Duitse film uit 2014 onder regie van Giulio Ricciarelli, gebaseerd op ware feiten.

Duitsland aan het einde van de jaren vijftig. De economie kent hoge toppen, de mensen hebben opnieuw een goed gevoel en de gebeurtenissen van minder dan twintig jaar eerder verdwijnen langzaam maar zeker naar de achtergrond. Maar op een dag moet journalist Thomas Gnielka in Frankfurt voor de rechtbank verschijnen. In verband met een voormalig kampbewaarder van Auschwitz die als leraar schijnt te werken.

Concordia Filmavond begint donderdag 14 april om 20.15 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (à € 7,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). De minimumleeftijd voor deze film is 12 jaar.