Do. 1-2: Lezing over ‘De charme van het ouder worden’

Nieuwerkerk aan den IJssel – ‘Langer zelfstandig thuis wonen’, wie kent die kreet niet? Maar hoe doe je dat dan? Betsy de Keizer geeft op veel vragen een antwoord met haar lezing ‘De charme van het ouder worden’.

Betsy de Keizer behoort zelf tot de doelgroep. Ze is een zeventiger, gezond en energiek en vastberaden zelf de regie te houden en anderen te helpen dat ook te blijven doen. Ze doet dat heel praktisch, door aan te geven wat u kunt doen om onafhankelijk te blijven, uw huis aan te passen, door handige hulpmiddelen te laten zien en in te gaan op wat u nú moet leren om later, als u nog ouder bent, toch comfortabel en zelfstandig te blijven wonen.

‘De charme van het ouder worden’ ligt voor een groot gedeelte in eigen handen. Trek er op uit, blijf bewegen en doe vrijwilligerswerk. Dat is goed uzelf en goed voor de maatschappij. Zij geeft aan dat ouder worden een goede fase kan zijn met veel vrijheid. De charme van het ouder worden’ is een lezing die u nooit meer zal vergeten.

Advertisements

Deze lezing wordt gegeven door de Vrouwen van Nu Nieuwerkerk aan den IJssel in het Hervormd Kerkelijk Centrum Beijerinkstr. 53 in Nieuwerkerk aan den IJssel, op donderdag 1 februari om 10.00 uur. Leden en niet leden zijn welkom tegen betaling van 3 euro inclusief twee koffie of thee.