Do.09-06: Bruispunt in Cultuurhuis Garenspinnerij

Op donderdag 9 juni vanaf 19.30 uur is Bruispunt in Cultuurhuis Garenspinnerij. Bruispunt is een tweemaandelijks Gouds open podium voor frisse ideeën en nieuwe acties.

Ben je enthousiast over alles wat er in Gouda gebeurt of wil je dat worden? Laat je inspireren bij Bruispunt. Maak kennis met de nieuwe stadsdichter Hanneke Leroux en duurzaamheidsmakelaar Pauline van Norden. Welke groene ondernemer wil aan de slag met een bio-agri-tuin op GOUDasfalt? Hoe werkt GoudApot en wanneer kun je daar een beroep op doen? En hoe zit het met crowdfunding? Hoor mee over de succesvolle actie voor de veerpont en steiger van GOUDasfalt. In flitspresentaties komen de verschillende onderwerpen aan bod, afgewisseld met een muzikaal intermezzo door violiste Annemarie van Prooijen. Denk mee over de plannen en projecten of vraag hulp en tips voor jouw idee of initiatief.

Iedereen is welkom en aanmelding is niet nodig. De inloop is vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Consumpties zijn voor eigen rekening. Meer informatie op goudabruist.nl.

Advertisements