Do. 07-03: Simon & Garfunkel op herhaling

Op veler verzoek komen Jop Wijlacker en Dennis Kolen als Simon & Garfunkel op herhaling in Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen. Donderdag 7 maart halen zij hun jeugdherinneringen op met de mooiste Simon & Garfunkel songs: van het ingetogen Sound of Silence, Scarborough Fair en Homeward Bound tot het gezellig meezingen met Mrs. Robinson, The Boxer en Cecilia. De liedjes worden ondersteund met sfeervolle beelden en afgewisseld met spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen.

Door de harmonieuze stemmen, sfeervolle melodieën en diepgaande teksten ontstaat er een intieme en intense sfeer. Momenten van bezinning maar ook vrolijk meezingen! Jop en Dennis brengen ons dichter bij Simon & Garfunkel dan we ooit durfden dromen…

Tijdens een spontaan akoestisch optreden, backstage ergens in Duitsland, ontdekten ze elkaars voorliefde voor Simon & Garfunkel. Het applaus smaakte naar meer. Het concert begint om kwart over acht en de toegangsprijs is 19 euro inclusief (pauze)drankje en ticket fee.

Advertisements

07-03-2019 09:00