Do. 06-02: Workshop administratie op orde bij Volksuniversiteit Gouda

© Josje Deekens

Opruimcoach Marianne Bodenstaff van Huishouden op Orde geeft op donderdag 6 februari aanstaande een workshop over het opruimen van je administratie bij de Volksuniversiteit Gouda.

‘Veel mensen hebben stapels losse papieren en worstelen met het aanbrengen van structuur in hun administratie’, vertelt de opruimcoach uit Waddinxveen. ‘Ze zijn regelmatig belangrijke documenten kwijt of vergeten rekeningen te betalen. Op een gegevens moment zien ze door de bomen het bos niet meer. Ook zie ik vaak dat mensen zich schamen voor het niet op orde krijgen van hun administratie.’

Met de workshop leer je een eenvoudig en handig toe te passen systeem waardoor je in één oogopslag overzicht hebt in wat je nog moet betalen, declareren of bewaren. ‘Met gelijkgestemden leer je de do’s & don’ts van het opruimen én opgeruimd houden van je administratie. Welke papieren moet je bewaren en voor hoe lang? Ook kun je ervaringen delen. Dat schept een band. Mensen zien dat ze niet de enige zijn’, aldus Marianne.

De workshop ‘Administratie op Orde’ wordt donderdag 6 februari van 19.00 – 22.00 uur gegeven bij de Volksuniversiteit Gouda. Kosten bedragen € 28,-. Ga voor meer informatie en het aanmelden naar https://www.volksuniversiteitgouda.nl/mens-maatschappij/administratie-op-orde

Naast workshops biedt Marianne ook 1-op-1-coaching aan huis aan. Meer informatie over haar en haar bedrijf Huishouden op Orde vind je op www.huishoudenoporde.nl.

06-02-2020 09:00