Do. 06-02: Cocktails en comedy van Arjan Kleton in het Evertshuis

Bodegraven – Donderdag 6 februari komt comedian en barman Arjan Kleton, de enige echte bedenker van de Evertshuis Cocktail, naar Bodegraven. Hij brengt zijn avondvullende cabaretprogramma ‘Met de fles grootgebracht’, inclusief gratis Evertshuis cocktail met of zonder alcohol voor de liefhebber.

Cabaret dat je niet mag missen! Als je tijdens een avond goed doorzakken je grootste geheimen aan de bar vertelt hebt, dan ben je blij als niemand dat onthouden heeft. Niemand behalve de barman dan. Arjan Kleton is die barman. De barman die aan alle vooroordelen voldoet, hoe hard hij zich er ook tegen verzet. De barman die elk weekend aan zijn vrienden staat uit te leggen dat ze niet tot “na sluit” mogen blijven hangen omdat ze hem kennen. De barman die leeft in de kroeg, legio verhalen op sterk water heeft staan en zich niet graag in een hokje laat stoppen, want aan de bar is iedereen gelijk.

Passie, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn typerende eigenschappen voor de man die op zijn 38e besloot zijn vaste baan op te zeggen en zijn dromen achterna ging. Nu combineert Arjan Kleton zijn passies en bezorgt hij zijn publiek aan de bar en in het theater een geweldige avond als cocktailshaker en cabaretier. Dat zijn gasten in elk geval één avond net zo blij mogen worden als dat hij zich voelt, nu hij zich fulltime bezighoudt met Cocktails & Comedy.

De voorstelling begint om 20:30 uur, kaarten kosten € 17,50 per stuk of € 13,00* en zijn inclusief cocktail met of zonder alcohol. *Deze voorstelling maakt deel uit van de CABARET CARROUSEL . Kies minimaal 2 cabaretvoorstellingen in het seizoen 2019/2020 en krijg 25% korting. Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl/arjan-kleton.

Praktische informatie

DONDERDAG 6 FEBRUARI 2020

Arjan Kleton – Met de fles grootgebracht

Genre: Cabaret

Aanvang: 20.30 uur

Entree: € 17,50 (inclusief cocktail) of € 13,00 met CABARET CARROUSEL KORTING

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

 

 

06-02-2020 09:00