Do.02-06: Exclusieve netwerkbijeenkomst in Gouda

Op donderdag 2 juni organiseert Atlas Cultureel Centrum in samenwerking met stichting Broekriem een exclusieve netwerkbijeenkomst in de bibliotheek Gouda. Tijdens deze netwerkbijeenkomst zullen naast lokale ondernemers ook een aantal nationale ondernemers, waaronder Rabobank aanwezig zijn. Ben je opzoek naar een stageplaats, vakantiebaan of een vaste baan? Wees dan welkom. Wie weet, zit jouw toekomst baan hier op jou te wachten.

Alles onder 1 dak
Tijdens de netwerkbijeenkomst kun je in contact komen met verschillende organisaties en werkgevers die staan te springen om nieuw personeel. Uitzendbureaus en werkgevers op het gebied van zorg, veiligheid, techniek, bank en verzekeringen, communicatie of bouw, zullen dan klaar staan om met jou in gesprek te gaan.

Gastsprekers
Naast wethouder Rogier Tetteroo (Sociale zaken en werkgelegenheid), zullen een aantal bijzondere gasten, zoals Farid Darkaoui (directeur Zakenexpert), Rahma El Mouden (eigenaar MAS schoonmaakbedrijf) en Nourdin El Ouali (fractievoorzitter NIDA) het geheim van hun succes met je delen. Laat je vooral op deze dag inspireren.

Advertisements

Workshops
Ook kun je op deze dag twee workshops volgen. Zo kun je je optimaal voorbereiden op elke sollicitatie en je talenten en kwaliteiten goed in zetten. Vergeet niet vooraf aan te melden. We hebben slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! Het is geheel GRATIS!

Workshop1: Personal Branding – Presenteer jezelf met een succesvolle pitch!
Workshop2: Netwerken – Kom in het vizier bij werkgevers!

Hapjes en live muziek
Na afloop van het programma kunt je gerust op een informele manier met eventuele toekomstige werkgevers, onder het genot van een drankje, hapje en live muziek van ISRI (Berbers wereldmuziek) netwerken.

Aanmelden
Aanmelden kan door het sturen van een e-mail t.a.v. Sahin Yildirim naar info@atlascultureelcentrum.nl

Meer informatie:
www.atlascultureelcentrum.nl

Donderdag 2 juni 2016 | 15.00 uur | de Bibliotheek Gouda, Klein Amerika 20