Do.02-04: Inloopochtend voor stomadragers

Het bestuur van de regio Zuid-Holland van de Nederlandse Stomavereniging organiseert in samenwerking met de stomaverpleegkundigen van het Groene Hart ziekenhuis te Gouda inloopochtenden voor stomadragers, hun partners en overige belangstellenden.

Deze inloopochtenden worden gehouden op:

Datum:      Donderdag 2 april, donderdag 3 september en donderdag 5 november 2015.

Advertisements

Tijdstip:    Van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Locatie:    Groene Hart Ziekenhuis, Bleulandweg 10, 2803 HH Gouda. Route 89 volgen (1e etage) en vervolgens de bewegwijzering naar de ruimte waar de inloop plaats vindt.  

 

Tijdens deze bijeenkomsten bieden wij u de gelegenheid om, onder het genot van een kopje koffie of thee met een koekje in een ontspannen sfeer lotgenoten te ontmoeten en van gedachten te wisselen over het leven met een stoma. Als er onderwerpen zijn die u bezighouden, is er ruimte om deze ter sprake te brengen. Door zowel stomadragers als hun partners worden deze bijeenkomsten vaak als zinvol en positief ervaren. Ook uw partner is dus van harte welkom.

De inloop is gratis en u hoeft zich vooraf niet aan te melden.

Eventuele vragen kunnen worden voorgelegd aan een van de stomaverpleegkun­digen die zal trachten bij de bijeenkomst aanwezig te zijn.

 

De Nederlandse Stomavereniging regio Zuid Holland in samenwerking met de stomaverpleegkundigen van het Groene Hart Ziekenhuis te Gouda.

 

Voor actuele informatie zie de website www.stomavereniging.nl