Do.01-10: Klassiek nostalgisch circus

Het is ons een genoegen dat het Nederlands Circus Renaissance binnenkort in Waddinxveen te zien zal zijn. De tenten worden opgebouwd op het parkeerterrein aan de Dreef naast het Texaco tankstation. In 2015 presenteren wij in een tentencomplex dat de sfeer van nostalgie ademt, pluche, klatergoud en kroonluchters zorgen voor een sprookjesachtige circusbeleving een nostalgische voorstelling waarin romantiek, acrobatiek, dieren en humor de hoofdrol spelen.

In een bijna twee uur durende klassieke voorstelling in nostalgische sfeer gebracht door internationale artiesten van over de gehele wereld laten wij u een sprankelend circusfeest zien met een passie voor nostalgie, het circus heet ook niet voor niets Renaissance kortom eerlijk en heerlijk circus voor de hele familie.

Wij geven nieuw elan aan het klassieke circus van weleer. Alle elementen van het traditioneel circus komen voorbij maar dan wel in een theatrale presentatie die er voor zorgt dat de show boeit vanaf de eerste tot de laatste minuut.

Advertisements

Ook dit jaar presenteren wij weer een geheel nieuw programma
Met Paarden is het klassieke circus ooit begonnen bij ons ziet het publiek een viertal in een mooie vrijheidsdressuur gepresenteerd door Alberto Althoff Ook presenteert hij een 8 tal pony`s.
Het optreden van de uit Nederland afkomstige Anke de Boer is van gracieuze schoonheid zij zweeft als een paradijsvogel aan een ring door de nok van de circustent.

In Waddinxveen zal het circus haar tenten opslaan op het parkeerterrein aan de Dreef naast het Texaco tankstation.

AANVANGSTIJDEN VOORSTELLINGEN.

DONDERDAG 1 OKTOBER 19.30 UUR PREMIÈRE
VRIJDAG 2 OKTOBER 16.15 UUR & 19.30 UUR
ZATERDAG 3 OKTOBER 15.00 UUR & 19.30 UUR
ZONDAG 4 OKTOBER 14.00 UUR