Dit weekend in de Theaterbakkerheij: Grensgeval, Golden Earring & Nederpop

Gouda – De komende periode worden er veel evenementen georganiseerd bij de Theaterbakkerheij. Deze week start het theater op GOUDasfalt af met op donderdag 16 september: Grensgeval 4.

Donderdag 17 & Zondag 20 september: Grensgeval 4

Zin in een indrukwekkende theateravond van hoog niveau? Dan is Grensgeval iets voor jou! Deze editie 5 nieuwe monologen. Complete mini-voorstellingen die op een bijzondere wijze met elkaar zijn verbonden. De personages zijn totaal verschillend maar hebben één overeenkomst, ze balanceren in hun leven op de grens. Een theateravond voor fijnproevers! Laatste tickets vanaf €7,50

Advertisements

Vrijdag 18 september: Van Eigen Bodem: Nederpop Avond!
De mannen van coverband Van Eigen Bodem spelen alle bekende hits van… eigen bodem! Een mix van Pop in je Moerstaal en de Vrienden van Amstel Live. In het Nederlands, in het Engels, de klassiekers van toen en de hits van nu! BLØF, Marco Borsato, Kane, Nielson, Doe Maar… en ook Guus Meeuwis, Armin van Buuren en André Hazes komen voorbij. Alles… zolang het maar van eigen bodem is! Tickets vanaf €10,-

Zaterdag 19 september: Golden Earring Tribute
Skeftum! plays Golden Earring. Met nummers als Going To The Run, Long Blond Animal, Back Home, When The Lady Smiles, Twilight Zone en uiteraard Radar Love gaat dit een fantastisch feestje worden. Mis het niet! De zaaltickets zijn al uitverkocht dus wees er snel bij!

Zondag 20 september: RommelMarket op GoudAsfalt
In onze achtertuin, op het GoudAsfalt terrein, kun je zondag 20 september heerlijk struinen op de 3e editie van de RommelMarket. Kramen, kleedjes en kofferbakken vol preloved items! Ons zonnige terras is vanaf 11:00 uur geopend voor koffie, thee of een borrel! Entree is gratis.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

15-09-2020 11:00