Diefstal Waddinxveen in Team West

Waddinxveen – Vanavond in Team West vragen zij aandacht van een diefstal bij een bedrijf in Waddinxveen en aandacht voor de wapeninleveractie #DropIt.

Diefstal Waddinxveen
Op maandag 11 januari tussen 10.00 en 12.00 uur wisten twee mannen een bedrijf in Waddinxveen binnen te komen door zich voor te doen als medewerkers. Uit de personeelsruimte hebben ze de tas van een medewerkster meegenomen die op dat moment aan het werk was. In de uitzending worden camerabeelden getoond van de twee mannen.

Wapeninleveractie #DropIt
Naar aanleiding van incidenten waarbij jongeren steeds vaker diverse soorten wapens gebruiken, organiseert de politie-eenheid Den Haag van maandag 17 tot en met zaterdag 22 mei een wapeninleveractie onder de naam ‘#DropIt’. Wie tijdens deze actie zijn (steek)wapen inlevert, kan dat doen zonder strafrechtelijke consequenties. Op alle politiebureaus van de Eenheid Den Haag staat een container waarin u  wapens kunt deponeren. Wilt u een vuurwapen of munitie inleveren, maak dan via 0900-8844 een afspraak om deze thuis op te laten halen. Een politiefunctionaris in burgerkleding komt het wapen dan in een onopvallende auto thuis ophalen. In de uitzending wordt ruim aandacht besteed aan deze actie. Kijk ook op de speciale pagina over deze actie.

Advertisements

Heeft u informatie over een van de zaken?
Bel uw tips door via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem met M.0800-7000.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur bij TV West. De uitzending wordt ieder uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald. 

18-05-2021 12:50