Di. 7-11: Pokeren in Le Patapouf

Gouda – De Poker Series van Pokeren.nl is 7 november te gast in Gouda. Het pokertoernooi wordt gehouden bij Zalencentrum Le Patapouf en begint om 19.30 uur. De organisatie verwacht om 0.00 uur af te ronden. Iedereen van zestien jaar of ouder kan zich via de website van Pokeren.nl inschrijven.

Het toernooi in Gouda maakt onderdeel uit van een landelijke serie met legale pokertoernooien. De Poker Series richt zich op de recreatieve spelers en er wordt niet om geld gespeeld. Tijdens de Poker Series wordt er aan elke tafel met een vaste deler gespeeld. De winnaar van de finale krijgt een plekje in het pokerteam van Pokeren.nl – Team Pokeren.nl. De finale van het derde seizoen wordt gespeeld in het voetbalstadion van NEC in Nijmegen, eind 2017.

Ook nieuw dit seizoen is de ranking finale voor de beste 27 spelers van het jaar.

Ruim 6.000 spelers tijdens seizoen 1 en 2
De Poker Series heeft er inmiddels twee seizoenen opzitten. Aan het eerste seizoen in 2015 deden 2.500 spelers mee. Het tweede seizoen trok 3.500 deelnemers, waardoor de tellers inmiddels op ruim 6.000 spelers staat. Er werden toernooien gehouden in de voetbalstadions van RKC Waalwijk, Feyenoord, NEC, Willem II, FC Utrecht en FC Oss. Daarnaast waren er toernooien bij MartiniPlaza in Groningen en Schouwburg Amphion in Doetinchem.

Seizoen 3 nog groter
Tijdens het derde seizoen gaan ze het nog groter aanpakken. Er komen nog meer voorrondes voor nog meer spelers. Tijdens seizoen 1 waren er 25 voorrondes en vorig jaar waren het er al 35. Dit jaar gaat de organisatie voor meer dan 40 voorrondes, waardoor er nog meer spelers in nog meer steden aan de Poker Series kunnen meedoen. Er komen nieuwe voorrondes in onder andere Breda, Eindhoven, Assen en Schiedam. De meeste voorrondes van de eerste twee seizoenen keren ook weer terug.

Professioneel toernooi voor maar €12,95
De toernooien van Pokeren.nl staan onder leiding van een ervaren toernooidirecteur. Er wordt gebruikt gemaakt van grote professionele pokertafels, echte chips en pokerkaarten. Bij de Poker Series wordt aan elke tafel met een vaste deler gespeeld, waardoor spelers niet zelf hoeven te delen. Hierdoor beleven beginnende spelers dezelfde ervaring als tijdens een toernooi waarbij ze honderden euro’s aan inschrijfgeld moeten betalen.

Inschrijven via: https://www.pokeren.nl/pokertoernooi-gouda
Evenementen pagina Facebook – https://www.facebook.com/events/807472626094863

Toernooipagina: https://www.pokeren.nl/pokertoernooi
Speellocaties: https://www.pokeren.nl/speellocaties
Facebook: http://www.facebook.com/pokeren.nl