Di.30-08: Nieuwe Biodanza groep in Gouda

Op dinsdag 30 augustus a.s. start een nieuwe Biodanza groep in Gouda.

Dit is een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met Biodanza voor Iedereen die nieuwsgierig is of zich wil laten verrassen door dit prachtige systeem.

Biodanza is een dansvorm die niet alleen leidt tot veel plezier en contact met anderen maar ook tot meer verbinding met jezelf. De uitgekiende combinatie van muziek, beweging en emotie levert bijzondere effecten op die een weldadige uitwerking hebben.

Advertisements

Deelnemers die Biodanza langere tijd uitoefenen geven aan de volgende voordelen te ervaren: Je beweegt op jouw eigen manier.

Het gaat niet om het leren van danspasjes, het maken van mooie bewegingen of goed voor de dag komen. In de dans maak je contact met jezelf, de ander en de groep. En in dat contact gebeurt het … zonder woorden.

Om de effecten van Biodanza zelf te ervaren is het aan te raden  om ten minste 10 lessen te volgen. De kosten hiervoor bedragen € 90,- . Mensen die liever eerst een kleiner aantal lessen willen volgen betalen € 25,- en kunnen drie keer meedoen.

Wanneer? Op dinsdagavonden van 20.00 tot ca. 22.00 uur

Heb je al Biodanza ervaring? Dan ben je welkom in een groep voor gevorderde Biodanza dansers op woensdagochtend, woensdagavond of donderdagavond.

Waar? De Balzaal van de Prins Willem Alexanderkazerne, Groen van Prinsterersingel 44, 2805 TE Gouda

Aanmelden: 06-50569383 of geny@dansenleef.nl Op www.dansenleef.nl is meer informatie te vinden.