Di. 26-02:Dansvoorstelling ‘Woest’ (4+) in het Evertshuis

SALLY Dansgezelschap Maastricht danst op dinsdag 26 februari de dynamische voorstelling ‘Woest’ over een jongen van gescheiden ouders. Hij is BOOS! Dansen is spelen in deze voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar. En dat voelt alsof dansen de normaalste zaak van de wereld is. 

Stel je voor, 2 gebalde vuisten en 1 rode kop. Té veel keren geprobeerd tot 10 te tellen. Een enorme stilte…en dan… rookwolkjes uit je oren en de tanden stevig op elkaar. ‘Woest’ is een dansvoorstelling over boos zijn en liefde. Een jongen van gescheiden ouders reageert zich af op alles en iedereen. Maar onder zijn boosheid schuilt een dieper verlangen: in zijn eigenzinnige wereld vol dynamische, virtuoze en acrobatische dans probeert hij alles te laten zijn zoals het was. ‘In je keel bonst je hart, je benen trillen en je loopt rood aan. Het borrelt diep van binnen en is onstuitbaar. Het moet eruit… KWAAAAAAK… Pas op, de driftkikker is los. Hij is Woest!’

Dans mee met de Woest-workshop

Advertisements

Na de voorstelling organiseert SALLY een dansworkshop. Alle kinderen zijn van harte welkom om mee te doen. Blijf na de voorstelling daarom nog even in de zaal en dans mee met de Woest-Workshop op het toneel.

Tickets voor deze voorstelling zijn online te bestellen via www.everthuis.nl of bij de theaterkassa.

26-02-2019 09:00