Di. 20-12: Life Line Gospel Choir kerstoptreden in De Ark

Op dinsdag 20 december treedt Black American Gospel Choir Life Line op in De Ark in Reeuwijk met een speciaal kerstconcert.
Het belooft een bijzondere avond te worden met gloedvol gezongen liederen in een sfeervolle kerststemming. Gospelmuziek is een vorm van zwarte Amerikaanse muziek, afgeleid van kerkdiensten van spirituals en bluesmuziek.

Het Reeuwijkse koor Life Line, gespecialiseerd in dit genre, zal tijdens haar jaarlijkse kerstconcert diverse songs ten gehore brengen, zoals ‘Available’, ‘ Dear Jesus’ en ‘ An Adoration Song.’ Met de prachtige akoestiek van De Ark, de hoopvolle klanken van de diverse christmassongs en het oprechte enthousiasme van het koor zullen zeker bij menig bezoeker kippenvel bezorgen.

Het concert start om 20 uur in de Ark, Kerkestuk 1 in Reeuwijk. Kaarten kunnen besteld worden via lifelinegospelchoir@yahoo.com (Na betaling worden ze gereserveerd). Een kaart kost (inclusief één consumptie) in de voorverkoop €10,- voor kinderen tot en met 16 jaar en € 12,50 voor volwassenen. Aan de deur betaalt u € 14,50.

Advertisements