Di. 16-10: HCC SeniorenAcademie: Beter fotograferen met je smartphone

close up hand using phone taking flower photo

Gouda – Op dinsdag 16 oktober vindt een nieuwe bijeenkomst plaats van de HCC SeniorenAcademie locatie Gouda. De bijeenkomst vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur (zaal open vanaf 9.30 uur) in De Veste, Ridder van Catsweg 300. Van 10.00 tot 11.00 uur is er een presentatie met als onderwerp: Beter fotograferen met je smartphone.

Digitale fotografie is een jonge techniek, die zich razendsnel heeft ontwikkeld. Waar analoge fotografie bijna tweehonderd jaar nodig had om van de platencamera en de vlakfilm, via rolfilm van middenformaat in zwart-wit, te komen tot het bij ons nog wel bekende kleinbeeldformaat in kleur, is de digitale fotografie in slechts enkele decennia volledig tot wasdom gekomen.

Met name de camera van de smartphone heeft voor een ware revolutie gezorgd. Met onze mobiele telefoon hebben we de hele dag door tevens een geavanceerde camera bij ons. Fotografie heeft daarmee extra dimensies gekregen. Wij willen u met deze presentatie in de gelegenheid stellen om de digitale camera van de smartphone beter te leren kennen. Als gebruikelijk is de presentatie afgestemd op de minder ervaren computergebruiker. Ook is er ruimschoots tijd ingeruimd voor het stellen van vragen.

Wij verwelkomen u graag vanaf 9.30 uur. De entree is gratis voor leden van de HCC. Overige belangstellenden zijn eveneens van harte welkom. Zij mogen eenmaal zonder te betalen meemaken wat onze bijeenkomsten inhouden. Bij een volgend bezoek betalen zij slechts 5 euro.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

16-10-2018 09:00

Advertisements