Di.16-02: Lezing: Hoe krijgt u mooie rozen in uw tuin? in Gouda

Houdt u van tuinen en tuinieren? Kom dan op dinsdagavond 16 februari a.s. om 19:30 uur naar gebouw ‘De Driestar Educatief’ aan de Burgemeester Jamessingel 2 in Gouda. De heer Frans Neuman van rozenkwekerij ‘Belle-Epoque’ geeft dan de geheimen prijs rond de verzorging, bemesting en snoei van struik-, stam- en klimrozen.

Deze presentatie is opgebouwd rond de dagelijkse werkzaamheden in de tuin en leert niet alleen hoe mooie rozen in de tuin te krijgen maar vooral hoe ze zo mooi zijn te houden. Bovendien biedt deze avond de gelegenheid om vragen te stellen aan dé specialist op rozengebied. Kortom een avond waarbij u aan de hand van kwekerservaringen en het nodige beeldmateriaal zelf aan de slag kunt in uw tuin of op u balkon. Alvast even voorproefje zien? Neem dan eens een kijkje op www.belle-epoque.nl.

Deze presentatie duurt ongeveer twee uur en is gratis te bezoeken voor leden van vereniging Groei & Bloei. Niet leden betalen een entree van €5,00. Alle bezoekers mogen gratis gebruik maken van het parkeerterrein gelegen langs het spoor tegenover de ingang van gebouw ‘De Driestar-Educatief’.

Meer informatie over deze activiteit vindt u op gouda.groei.nl