Di.16-02: Bijeenkomst in Alphen over social media op het werk

De Social Media Club Groene Hart (SMC0172) organiseert op dinsdagavond 16 februari een ondernemersbijeenkomst over het gebruik van social media op het werk. Social media-expert Jan B. Mulder deelt zijn ervaringen en beantwoordt vragen tijdens de interactieve avond in het Alphen Business Center. De ontvangst is vanaf 19.00 en het programma start om 19.30 uur.

De bijeenkomst van de Social Media Club Groene Hart over social media op het werk wordt interactief en staat onder leiding van social media-expert Jan B. Mulder. Hij zal behalve zijn presentatie ook persoonlijke meningen geven, anekdotes vertellen en met deelnemers in gesprek gaan.
Mulder behandelt tijdens de avond vragen en kwesties over het nut of de onzin van social media op het werk. “Waar zijn wij bang voor of wat kunnen wij ermee winnen”, vraagt Mulder zich regelmatig af als het gaat over social media op het werk. “Is het gebruik van social media voorbehouden aan bepaalde personen of functies binnen bedrijven en organisaties of zijn social media eigenlijk van alle medewerkers? Ook zullen we praten over de vraag of bedrijven het gebruik van social media moeten controleren en filteren of dat ze medewerkers juist de vrijheid moeten geven. En de discussie zal gaan over wat social media voor bedrijven en organisaties oplevert en hoe organisaties dit kunnen meten.”

Over de spreker
Jan B. Mulder heeft een uitgebreide succesvolle carrière in de marketing, verkoop en informatietechnologie. Hij heeft op directieniveau gewerkt bij ondermeer Philips en Vodafone en heeft expertise in het benaderen van bedrijven en consumenten. In de afgelopen 15 jaar is hij zelfstandig consultant en spreker op het gebied van slimmer werken, social media en gedragsverandering binnen ondernemingen.

Praktische informatie
Social Media Club Groene Hart: Social media op het werk
Spreker: Jan B. Mulder
Datum: 16 februari 2016 (dinsdag)
Zaal open: 19.00 uur
Aanvang: 19.30-21.15 uur met aansluitend een informele borrel
Locatie: Alphen Business Center, Antonie van Leeuwenhoekweg 35, Alphen aan den Rijn.
Kosten: € 4,00 euro (pinnen niet mogelijk) inclusief hapjes en drankje
Aanmelden (verplicht) kan via Facebook: www.facebook.com/SMC0172