Di.15-03: Vlister Dotters spelen ‘De Schat’

Een huisje in het bos lijkt een droom, maar het kan ook een nachtmerrie worden. Dat blijkt als de toneelgroep ‘De Dotters’ het stuk ‘De Schat’ speelt. Armoede, onzekerheid en vijandschap teisteren de twee dochters van een overleden miljonair. Terwijl dorpsgenoten vreemde rollen spelen en curieuze complotten smeden, blijkt alles in het stuk te draaien om ‘De Schat’, wie of wat dat ook is… Het toneelstuk zit ondanks alle spanning en mystiek ook vol ontspannende humor die in combinatie met de zang en muziek garant staan voor een gezellige avond voor jong en oud!
Zoals al jaren gebruikelijk is spelen én zingen ‘De Dotters’ de sterren van de hemel, nu opnieuw in een toneelstuk van de hand van dorpsgenoot Fred Voorbergen. De toneelclub van de Vlister Vrouwen wordt geregisseerd door Lieneke Molag, ook uit Vlist.
De première van ‘De Schat’ is 15 maart tijdens een besloten bijeenkomst voor de Vlister Vrouwen, maar vrijdag 18 en zaterdag 19 maart kan iedereen terecht in ‘De Vlisterstee’ in Vlist, aanvang 20.00 uur.
Kaarten daarvoor zijn voor € 8 p.p. te bestellen bij Gerda van Krieken, tel. 0182 501832 of vlistervrouwen@hotmail.com.