Di.14-10: HCC thema avond "Moderne technologie"

Graag nodigen wij u uit voor de komende bijeenkomst van de HCC in Gouda op dinsdagavond
14 oktober 2014, om 20.00 uur in de kantine op de begane grond bij voetbalvereniging De Jodan Boys, Sportlaan 8 in Gouda. De zaal gaat open om 19.30 uur.
Deze avond is voor HCC-leden, maar uiteraard zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom.

Het onderwerp van de lezing op deze avond is:

Moderne technologie

Advertisements

Tijdens de presentatie over moderne technologie zullen o.a. de onderstaande onderwerpen aan bod komen.

Google Glass
Er wordt een introductie gegeven over Google Glass. Wat is het precies en hoe kan het in de toekomst onze kijk op de wereld veranderen? Lopen we straks allemaal met een Google Glass bril op? Of zijn de privacybezwaren voor de maatschappij te groot?

Smartwatches
2014 wordt het jaar van de smartwatches. Deze moderne technologie staat in de kinderschoenen, maar is snel volwassen aan het worden. Er wordt een blik in de toekomst geworpen: hoe kunnen smartwatches ons digitale leven veranderen?

3D-printen
Men spreekt al over de derde industriële revolutie. Maar wat is een 3D-printer precies en wat kunt u er als consument allemaal mee? Van digitaal ontwerp naar tastbaar product, op de presentatie leert u er alles over.

Kwantum computing
De kwantum natuurwetten zijn bijna ongrijpbaar. Toch bestaan ze en is de eerste commerciële kwantumcomputer inmiddels een feit. Gaat deze computer in de toekomst de huidige computer vervangen? Of blijft het een ongrijpbaar fenomeen in het laboratorium? Tijdens de presentatie krijgt u een introductie over deze bijzondere computer.

Aanwezige interessegroepen
Naast deze lezing zijn er op onze avonden ook de mensen van de volgende interessegroepen aanwezig voor al uw vragen over hun hobby: Genealogie, Fotobewerking, Videobewerking, Flightsimulator, Treinsimulator, Beginnersvragen, Internet en e-mail, Joomlagebruikersgroep. Dus kom gerust langs met uw vragen.