Di. 14-01: Pokertoernooi in Gouda

Op dinsdag 14 januari 2020 komt de Poker Series van Pokeren.nl opnieuw naar Gouda. Het gaat om een landelijke toernooiserie waarbij niet om geld wordt gespeeld. 

De afgelopen seizoenen waren we onder andere al te gast in de voetbalstadions van NEC, RKC Waalwijk, Feyenoord, Willem II, FC Oss en FC Utrecht. De finale van het afgelopen seizoen werd in de grote zaal van het Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden gehouden.

Aan onze toernooien doen gemiddeld zo’n 100 spelers mee. Het gaat om een pokeravond waarbij niet om geld wordt gespeeld. Het toernooi zal maximaal 5 uurtjes duren en richt zich op recreatieve spelers. Veel mensen spelen thuis met vrienden of familie en willen niet voor honderden euro’s in Holland Casino gaan pokeren. Precies voor deze groep is de Poker Series perfect.

Deelnemers kunnen zich voor €12,95 inschrijven via de toernooipagina op de website. Op deze pagina kun je ook meer informatie vinden over de structuur. Er wordt tijdens ieder toernooi van Pokeren.nl gebruik gemaakt van vaste delers. De Poker Series zijn ideaal voor spelers die normaal gesproken thuis met familie of vrienden spelen. Zie het als de perfecte volgende stap in je poker carrière.

Via de Evenementenpagina op Facebook kun je vast aangeven of je interesse hebt om te komen spelen. Inschrijven doe je via de toernooipagina op Pokeren.nl.

14-01-2020 09:00