Di. 13-2: Lezing ‘snoeien en bemesten’

Gouda – Houdt u van tuinen en tuinieren? Kom dan op dinsdagavond 13 februari om 19.30 uur naar gebouw ‘De Driestar-Educatief’ aan de Burgemeester Jamessingel 2, zaal 0.31, in Gouda voor de lezing van Wim Grimme over Snoeien en bemesten.

Tuinliefhebbers dromen van prachtige planten, uitbundige borders en rijke oogsten van fruitbomen en struiken. Aan de basis van die wensen staat het snoeien en bemesten, niet de leukste klusjes, maar wel hard nodig. De lezing van Wim Grimme is de kans om mooiere resultaten uit uw tuin te halen. Geven wij onze planten wel het juiste voedsel of serveren wij een ‘Mac Donalds’ dieet? Goed snoeien, is dat noodzakelijk? De antwoorden krijgt u tijdens de lezing van een enthousiaste spreker.

Deze lezing is gratis te bezoeken voor leden van vereniging Groei & Bloei. Niet leden betalen een entree van 5 euro. Alle bezoekers mogen gratis gebruik maken van het parkeerterrein gelegen langs het spoor tegenover de ingang van gebouw ‘De Driestar-Educatief’. Meer informatie over deze activiteit vindt men op gouda.groei.nl

Advertisements