Di. 12-11: Lezing: Hoe lok je vogels in de tuin?

driestarcollege

Houdt u van tuinen en tuinieren? Kom dan op dinsdagavond 12 november om 19.30 uur naar gebouw ‘De Driestar-Educatief’ aan de Burgemeester Jamessingel 2, zaal 0.31 in Gouda voor de lezing van Koos Dansen, ‘ hoe kun je vogels naar je tuin lokken’.

Iedere tuinliefhebber vindt het leuk om vogels in de tuin te zien en horen. Koos Dansen was voorlichter en redacteur van het Gelders Landschap en weet veel over wat vogels nodig hebben. Wat bepaalt welke vogels er in je tuin te zien en te horen zijn? Zowel de tuin als de omgeving spelen hierbij een rol. Hoe gevarieerder de beplanting des te meer vogels. In een gemiddelde tuin komen al gauw 10 tot 30 soorten. Kom luisteren naar de tips van een expert en geniet volgend jaar van het gefluit van vogels in uw eigen tuin!

Deze lezing is gratis te bezoeken voor leden van vereniging Groei & Bloei. Niet-leden betalen een entree van €5,00. Alle bezoekers mogen gratis gebruik maken van het parkeerterrein gelegen langs het spoor tegenover de ingang van gebouw ‘De Driestar-Educatief’.

Meer informatie over deze activiteit vindt u op gouda.groei.nl


12-11-2019 09:00