Di. 12-11: CJG-Webinar – Pubers en emoties: voor jou én je puber

Op 12 november 2019 organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin i.s.m. Tischa Neve een webinar over emoties in de puberteit. Het is bedoeld voor alle ouders én kinderen tussen 10 en 16 jaar.  

Als ouder van een puber herken je het misschien wel: heftige en wisselende emoties bij je opgroeiende kind. Alsof je elkaar ineens niet meer begrijpt en kunt aanvoelen.

En zo is het ook. Je puber gaat door een rollercoaster van veranderingen en uitdagingen. Daardoor wordt hij wiebelig en emotioneel. Niet alleen jij, maar ook je kind begrijpt af en toe niets van zichzelf.

Waar komen die wisselende en heftige emoties van pubers vandaan? Hoe kun je hier als puber en als ouder mee omgaan? Hoe maak je samen afspraken rondom emoties zodat het behapbaar en gezellig blijft in huis?

In dit webinar, een lezing die je thuis kan volgen achter je computer, geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve jou én je puber uitleg en tips over het omgaan met emoties in de puberteit.

Heb jij een (aanstaande) puber thuis en wil je je puber beter begrijpen? Meld jullie dan snel aan om bij dit webinar bomvol inspiratie en tips te zijn!

Dit webinar vindt plaats op dinsdag 12 november 2019, 19.30 tot 20.30 uur.

Aanmelden voor de gratis CJG-webinar via www.cjgcursus.nl

 

12-11-2019 09:00