Di. 12-03: Kom op 12 maart a.s. naar het Festival Ontdek Zorg en Welzijn!

Op 12 maart van 15.00 tot 21.00 uur organiseert Care2Care samen met 15 zorg- en welzijnsorganisaties in Gouda en omstreken het Festival Ontdek Zorg en Welzijn.

Een banenfestival, nét even anders en waar veel te beleven is! Iedereen die zich wil oriënteren op een loopbaan in zorg en welzijn is van harte welkom in mboRijnland Gouda.

Tijdens het festival kunnen bezoekers kennismaken met zorg- en welzijnsorganisaties, de nieuwste snufjes op het gebied van innovatie en technologie in de zorg zien en ervaren, speeddaten met werkgevers, een CV-dokter bezoeken, gesprekken voeren met loopbaancoaches, gratis een profielfoto voor Linkedin laten maken en nog veel meer. DJ Bart,  lekkere hapjes en een sneltekenaar zorgen voor een echt festival sfeertje.

Advertisements

Het festival is onderdeel van de Landelijke Week van Zorg en Welzijn (11 t/m 16 maart 2019). Er zijn veel banen in de grootste sector van Nederland te vervullen dus deze week is meer dan nodig!

Ook voor wie geen opleiding heeft in zorg en welzijn en nu nog in een hele andere sector werkzaam is zijn er veel kansen binnen deze sector. Alleen al in het derde kwartaal van 2018 waren er ruim 33.000 vacatures binnen zorg en welzijn (bron: CBS).  Geïnteresseerden in werken en leren in zorg en welzijn zijn van harte welkom om te kijken waar de mogelijkheden liggen, want die zijn er volop.


Deelnemende organisaties:
Groene Hart Ziekenhuis, Zorgpartners Midden-Holland, Gemiva-SVG Groep, Variantzorg, Werkgevers Servicepunt Midden Holland, Stichting Philadelphia Zorg, De Zevenster, Fundis, RAV Hollands Midden, ASVZ, Leerwerk loket, mboRijnland, GGZ Rivierduinen, Stichting Fokus, Care2care

12-03-2019 09:00