Derde Goudse bokbierwandeling gaat langs 6 cafés

Gouda – Na twee succesvolle edities in 2016 en 2017 krijgt de Goudse Bokbierwandeling op 20 oktober 2018 een vervolg. Met een stempelkaartje, dat vanaf nu te koop is bij de deelnemende café’s, kan men volgende week zaterdag wandelen langs 6 cafés in Gouda. Bij elk café krijgt men een (proef)glas bokbier van de tap. De wandeling kan vanaf 14.00 uur worden gelopen. Men is vrij om de volgorde van de cafés zelf te bepalen.

Jeroen Carol-Visser, eigenaar Biercafé De Goudse Eend: “In vele steden om ons heen worden al jaren bokbierwandelingen georganiseerd. In 2016 heb ik de eerste Goudse tocht langs 4 cafés geregeld en dat was meteen een succes. Vele cafés wilden graag aan een volgende editie deelnemen”. De bokbierwandeling kreeg in 2017 een uitbreiding naar 6 cafés. Jeroen Carol-Visser “Het gaat om gezellig genieten, niet om gieten. Daarom worden in de cafés proefglazen geschonken”.

Voor 20 euro kan men een wandeling maken langs Biercafé De Goudse Eend, De Kleischuur, Cafeetje Heeeurlijk, De Tapperij, Restaurant Bij Ons en Grand Café Central. Bij elke café krijgen de deelnemers naast het glas bokbier een lekker bijpassend gerechtje.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
12-10-2018 12:28