De Theaterbakkerheij opent haar deuren weer

Gouda – Goed nieuws voor De Theaterbakkerheij, het kleinschalige theater gelegen aan de Gouderaksedijk wat alweer weken gedwongen dicht is. Ze mogen weer open en vanaf 22 november draaien ze een aangepaste programmering.

Programma
Zondag 22 november opent het theater meteen met een top act. Alexander Broussard, de man achter de succesvolle Billy Joel Experience, komt met zijn band 2 keer spelen. Dit keer geen tribute act maar een volledige show met eigen repertoire. Daarnaast staat er weer een eigen Theaterbakkerheij productie op het programma: Grensgeval. Deze succesvolle  productie keert voor de 5e keer terug, met nieuwe monologen en acteurs. Kijk voor het volledige programma en tickets op de website van de Theaterbakkerheij.

Bar gesloten
Omdat de horeca voorlopig gesloten blijft, moet ook de bar van het theater gesloten blijven. Het is daarom tijdelijk toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar het theater. Bij de ingang wordt om een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Advertisements

Zonder bar en met 30 personen is het voor ons eigenlijk niet te doen, maar toch willen we wat acts door laten gaan. We hebben echt zin om weer iets te doen want van al dat niks doen wordt je ook niet beter. We hopen op een vrijwillige bijdrage van bezoekers bij de ingang om zo ons verlies iets te compenseren,” aldus Ruud Bakker (eigenaar Theaterbakkerheij).

Ga voor het volledige programma, tickets en spelregels naar www.theaterbakkerheij.nl

18-11-2020 11:20