De ijsbaan komt er weer aan! Voor de 10de keer al weer.

AL 10 JAAR IJS OP HET MOOISTE MARKTPLEIN VAN NEDERLAND!
Wat vliegt de tijd als het gezellig is. Dit jaar viert de Goudse IJsbaan alweer haar 10-jarig jubileum. “In deze jaren hebben we duizenden kinderen zien opgroeien met krabbelen, vallen, weer opstaan, leren schaatsen, maar we hebben ze vooral ontzettend veel plezier zien hebben.” vertelt Remko van der Hammen van Organisatieburo Grand Canyon trots. “Bij ons en bij veel bezoekers begint het kerstgevoel als de Goudse IJsbaan er ligt en de Koek & Zopie geopend is. Het geluid van knerpend ijs, de geur van glühwein en de oer-Hollandse gezelligheid maken het de leukste tijd van het jaar!”

VANAF DAG 1 EEN BOMVOL PROGRAMMA MET EEN SPECIALE OPENING
Bij een jubileum hoort natuurlijk een feestje. In het geval van de Goudse IJsbaan zijn dit er nogal wat! Op woensdagmiddag 17 december wordt er gestart met de Wintersport Experience en een speciaal openingsprogramma met Barbara de Loor!

KPN JUNIORSCHAATSCLUB MET BARBARA DE LOOR
De KNSB heeft samen met KPN de KPN Juniorschaatsclub opgericht om kinderen tussen de 6 en de 12 jaar enthousiast te maken voor schaatsen en skaten. Ieder jaar komt aan het begin van de Goudse IJsbaan een oud schaatskampioen clinics geven aan kinderen van de Brede School. Dit jaar komt Barbara de Loor, wereldkampioene op de 1.000 meter! Zij zal in de ochtend kinderen van de Brede School wat handige technieken meegeven. ‘s Middags tijdens de Wintersport Experience is Barbara ook op en rond de baan, dus als je nog met haar op de foto wilt kan dat!
De kinderen worden aangemoedigd door de KPN Juniorschaatsclub mascottes Kimo en Wheelie!
7 DAGEN IN DE WEEK IJSPRET
De Goudse IJsbaan is alle dagen geopend. Ook met de feestdagen kun je er terecht. De kerstdagen zijn misschien wel de leukste dagen om met het gehele gezin een uitje te maken, voordat er ‘s avonds met de hele familie genoten wordt van de kerstmaaltijd. Ook borrelen en schaatsen op Nieuwjaarsdag begint een traditie te worden. Kijk voor meer informatie op www.goudseijsbaan.nl.