De heer Van Vliet uit Gouda verdient een Pluim

home-tonnen

Lever lege batterijen in en scoor voor het milieu

De heer van Vliet uit Gouda verdient een Pluim. Hij viel in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne “Lege batterijen? Lever ze in en WIN!” van Stibat (Stichting Batterijen). Met zijn deelname bewijst de inwoner uit Gouda zichzelf en het milieu een uitstekende dienst.

Werken aan een schonere planeet
Stibat zamelt zo veel mogelijk batterijen in voor recycling. Oude batterijen krijgen een nieuw leven, bijvoorbeeld als kaasschaaf, zaklamp of fiets. Bovendien komen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, niet in de bodem terecht. Zo werken we aan een schonere planeet. Door lege batterijen in te leveren, levert u daar een bijdrage aan. Geen lege batterijen in de afvalbak, maar inleveren bij de inleverpunten van Stibat. Dat verdient een Pluim.
Met de Pluim kiest de ontvanger zelf een cadeau uit de honderden bestedingsmogelijkheden, bestaande uit belevenissen, producten en goede doelen. Om zelf van te genieten of samen met vrienden en familie. Naar een attractiepark of museum bijvoorbeeld. Een workshop volgen of een dagje naar de sauna. Er zijn Pluimen in verschillende kleuren. Winnaars krijgen een Rode Pluim die bij besteding minstens € 25,- waard is.