De Goudse Waarden kiest voor nieuwe huisstijl

Gouda – Christelijke scholengemeenschap De Goudse Waarden heeft voor een nieuwe huisstijl gekozen. Implementatie gebeurt volgens de directie stap voor stap. Inmiddels is de website van de scholengemeenschap vernieuwd.

Volgens Pieter Dijkshoorn, voorzitter College van Bestuur, past de nieuwe huisstijl perfect bij de huidige identiteit: “De vormen en kleuren vertellen het verhaal van onze school: een breed onderwijsaanbod, een veilige leeromgeving en alle aandacht voor de individuele leerling.”

‘De tijd van je leven!’
Naast een frisse, kleurrijke en eigentijdse uitstraling heeft de scholengemeenschap ook voor een nieuwe pay-off gekozen: de tijd van je leven! Dijkshoorn: “De middelbareschooltijd moet voor leerlingen onvergetelijk zijn. Die periode is tenslotte voor een flink deel bepalend voor hun persoonlijke vorming en hun toekomst. Ze krijgen bij ons dan ook alle ruimte om te ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.”

Advertisements

Open Huis
Ook dit jaar organiseert de Goudse Waarden weer meerdere voorlichtings- en open huismomenten. Voor het Lyceum-havo aan de Heemskerkstraat begint dat op dinsdagavond 14 november. Locatie De Gouwe begint op maandagavond 27 november met de mavoplus. Het Praktijkonderwijs en het vmbo (basis, kader en lwoo) openen hun deuren woensdagavond 29 november. Meer informatie is te vinden op de website www.degoudsewaarden.nl